Onderwerp: Dikte van fondant en eetbaarheid
Het is er vast al vaker over gegaan maar kon met de zoekfunctie toch niet helemaal mijn antwoord vinden.
Ik maak heel graag mooie gedecoreerde taarten en het is altijd een succes bij andere mensen. De enige reactie die je regelmatig ontvangt is dat mensen de (dikke) laag fondant heel machtig vinden en eigenlijk niet super lekker. (volwassenen dan he, kinderen lusten alles )
Ik rol mijn fondant meestal ongeveer 3 mm dik. Het moet wel zo dik omdat ik het anders nauwelijk zonder scheuren over mn taarten heen krijg. Is dit TE dik? Zijn er manier om het dunner mooi over je taart heen te krijgen of moet ik er gewoon bij vertellen dat de fondant puur decoratief is en niet opgegeten hoeft te worden? Dat lijkt me zo raar, 'Hier een stukje taart, maar je hoeft het niet helemaal op te eten'.
Ik ben heel benieuwd naar andere verhalen en meningen en tips natuurlijk! Alvast bedankt !!