Onderwerp: beginners problemen voorkomen...
Hallo allemaal
ik ben zeer ambitieus van plan om morgen aan mijn allereerste taart te beginnen voor mijn dochters 2e verjaardag. Die we zondag as vieren.
Nu ben ik dankzij deze site en forum al erg ver (denk ik) en heb ik bij Cook en Co heel veel spulletjes al gehaald maar heb toch nog vragen...
Op de bakken en vullen opende ik net ook al een topic
maar ook over bekleden heb ik vragen:
(tot) hoe lang na het bakken van mijn biscuit (24 cm springvorm) mag ik met de bekleding beginnen en bewaar ik de biscuit dan op kamertemp of in de koelkast?
ik heb bij Cook en Co fondant gekocht, 2x 250 gram blauw als basis bekleding en nog de overige kleuren die ik nodig heb voor mijn Bumba creatie.
Ik begreep dat je marsepein moet/mag opwarmen in de magentron voordat je gaat rollen, moet dat met fondant ook?
Ik heb poedersuiker om te bestrooien geen bloem.
ik heb een grote houten deegroller zonder handvatten, moet je die voorbehandelen voor het eerste gebruik??
Ooh ik ben zo benieuwd of ik dit kan...