1 Laatst bewerkt door Bommeltje (30-12-2009 13:36)

Onderwerp: Stoofperen Trifle

Nodig

1.5 kg stoofperen
rode wijn
Lara Peren likeur (bij Gall&Gall en DirkIII)
Mascarpone (250gram)
slagroom (250ml)
klopfix
Suiker
kaneel
lange vingers of hotel cake (of restjes biscuit)


Stoof de peren gaar in de rode wijn met kaneel en suiker (dit duurt wel een paar uurtjes :)  )

Mix de slagroom stijf met de klopfix
klop de mascarpone los en meng daar desnoods wat smaakstof door ( ik denk dat ik het eens met de champagne essence probeer)
spatel de slagroom en de mascarpone door elkaar

In een hoge glazen schaal:
Begin met een laagje lange vingers / Hotel cake
Besprenkel deze met de peren likeur
Hierover heen een laagje stoofpeertjes (plakjes)
Daarna een laagje mascarpone mengsel
Herhaal dit tot de schaal vol is en eindig met een laagje stoofpeertjes


Jammie!

Foto komt nog!!

Deleukstetaartenshop Almere, verkozen tot leukste winkel van Almere en van Flevoland!

2

Re: Stoofperen Trifle

Klinkt heerlijk, alleen jammer dat ik de enige ben die stoofperen lust :( en zelfs de halve hoeveelheid nog wel teveel zou zijn. Alhoewel :P :O

Verdwalen in zoetigheid
www.hettaartenbos.nl voor al uw zoete creaties

Re: Stoofperen Trifle

de foto is er nooit gekomen!!  :lol:

Chocolate comes from cocoa, which is a tree. That makes it a plant. Therefor chocolate is salade.

Re: Stoofperen Trifle

:lol: ZO lekker is het dus, dat je geen tijd hebt om een foto te maken ;)

I never met a calorie I didn't like....

5

Re: Stoofperen Trifle

Tja, wij eten stoofperen altijd als groente, dus een triffle.....nee dank je sla mij maar over

Alles goed???? nee 3 fout