Onderwerp: suikervrije taart
hallo allemaal,
Hoe maak je suikervrije taart?
Doe je dat best door het suiker gewoon te vervangen door candarel?
Ben nieuw hier en is voor de eerste maal dat ik ga bakken :-)
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » suikervrije taart
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
hallo allemaal,
Hoe maak je suikervrije taart?
Doe je dat best door het suiker gewoon te vervangen door candarel?
Ben nieuw hier en is voor de eerste maal dat ik ga bakken :-)
Welkom op dit forum!
Bovenin elke rubriek staan de sticky's, hierin kun je lezen waar de topics thuishoren. Je berichtje past het beste in de rubriek bakken&vullen, daar ga ik je heen verplaatsen.
Hier heb je een topic met recepten, waaronder suikervrij; http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … p?id=74530
canderel kan, maar is niet ideaal. Mijn tip: vraag aan degene waarvoor je gaat bakken waarmee wel gezoet mag worden.
Vraag eens of je bijvoorbeeld met rietsuiker mag bakken. Ik ben zelf allergisch voor suiker en eet dus alles 'suikervrij', maar gebruik dan rietsuiker, omdat ik daar wel tegen kan.
Rietsuiker gebruik ik dan in dezelfde hoeveelheid als gewone suiker
ja maar rietsuiker is toch even slecht als gewone suiker?
ja maar rietsuiker is toch even slecht als gewone suiker?
wat bedoel je met slecht? In rietsuiker zitten nog een aantal andere voedingsstoffen die er uit zijn gehaald bij super geraffineerde witte suiker. En bovendien is rietsuiker gemaakt van suikerriet en witte kristalsuiker van suikerbiet. Dus als je niet tegen het ene kan dan kan je soms nog wel tegen het andere.
het is niet voor een allergie he het is voor suikerziekte
Bij suikerziekte gaat het volgens mij om de hoeveelheid koolhydraten en niet om de hoeveelheid suiker, tenminste dat leren we de kinderen in het ziekenhuis die moeten gaan leren leven met diabetes.
maar suiker zijn 100% koolhydraten,dat is tenminste wat ik geleerd heb
ik denk dat je even moet zoeken naar een goede suikervervanger ,ben even de naam kwijt )
stevia zou ook nog kunnen dat gebruiken diabetici ook vaak
als ik jou was zou ik vragen aan degene voor wie de taart is ,die weten zelf vak heel goed wat ze wel en niet mogen.
succes
wel even showen he
gr.syl
Of fructose. Net zoveel koolhydraten, maar die worden langzamer in het lichaam opgenomen. En sommige mensen met diabetes eten wel gewoon een stukje taart en spuiten dan een beetje extra.
maar suiker zijn 100% koolhydraten,dat is tenminste wat ik geleerd heb
ik denk dat je even moet zoeken naar een goede suikervervanger ,ben even de naam kwijt )
stevia zou ook nog kunnen dat gebruiken diabetici ook vaak
als ik jou was zou ik vragen aan degene voor wie de taart is ,die weten zelf vak heel goed wat ze wel en niet mogen.succes
wel even showen hegr.syl
Dat ga ik zeker doen want is voor de 1ste maal dat ik taart maak
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » suikervrije taart
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.