1

Onderwerp: wie helpt mij met mijn etna oven?

Hallo!

ik moet het sindskort met een etna oven doen.
als ik mijn biscuit op 140 graden doe is ie met 3 minuten echt zwart. en de binnenkant pap. hij staat dan op een draaiplateau.

heb al 4 x iets anders geprobeerd en het wil niet!

nu heb ik het 2 keer met hetelucht geprobeerd, dat gaat wel maar duurt zo veel langer!

heb ik net een kenwood gekocht, verwacht ik hoge biscuits maar gebeurd ook al niet. worden echt niet hoog! (gebruik de garde.)

maar; hoe lang en hoe warm moet ie op hetelucht en doen meerdere mensen dat?

vind het zo apart, bakbroodjes gaan wel goed in de oven en dat dit gelijk verbrand.

kent iemand dit?

2

Re: wie helpt mij met mijn etna oven?

Staat ie niet op grill waardoor t te hoog is en daarom zwart word?
En op hete lucht functie duurt t meestal een half uur hangt van de grootte af

3

Re: wie helpt mij met mijn etna oven?

Wat etmc zegt,staat hij niet op grillen?Ik bak altijd met hetelucht functie.Ik denk dat je toch even naar de gebruiksaanwijzing moet kijken,heb je een nieuwe oven?

En ik gebruik niet de garde voor de mix,maar de vlinder.

Groetjes Notje

4

Re: wie helpt mij met mijn etna oven?

nee heb em echt alleen op oven staan dan. alleen zo'n propellor ding staat erop.

ik heb een blanda 20 cm bijna een uur op 160 graden gehad..

nee woon sinds 6 weken in dit huis en de oven zat er al in.

maar vind het erg irritant worden  :P

ik probeer nog wel wat uit. komt vast wel goed.

bedankt voor jullie reactie!