lois31 schreef:O, lees nu pas het bericht van Marie-Popo. Dus jij denkt dat koude ganache met hete ganache ook geen succes is? De bovenkant is bol, dus omdraaien gaat ook niet. Ik zou wel de bolling eraf kunnen snijden. Dan wordt 't wel een beetje een klein taartje. Misschien twee keer vullen dan. Bedankt voor de tips in elk geval (en het uppen )
Mss een tipje voor de toekomst, als je een taart uitstort, meteen op z'n kop zetten, de bolling zakt dan vanzelf weg (of wordt alleszins veel kleiner), en je hebt meteen een mooie strakke kant om af te smeren en te bekleden.
Maar idd, door meerdere vullingen te geven, krijg je ook een hogere taart. Chocoladetaarten zijn sowiezo wat moeilijker hoog te krijgen.
Een dag zonder iets nieuws geleerd te hebben, is een dag niet geleefd!
Brengen jullie ook eens een bezoekje aan mijn blogspot:
www.cakechiqueboutique.blogspot.com