Onderwerp: candymelt vloeibaarder krijgen
Van de week probeerde ik candymelt te laten smelten voor cakepops en vond dat hij niet lekker vloeibaar werd. Blijft toch een beetje dik pasta idee hebben, weet niet hoe ik het anders moet zeggen.
Het werd er ook niet vloeibaarder op als ik het nog warmer maakte, effect was dat er best een dikke laag op kwam om het toch redelijk egaal te krijgen. Was stroperig zeg maar. Sorry legt het een beetje raar uit, maar de vraag is:
Om chocola wat meer vloeibaar te maken, doe ik er een beetje olie door heen, dat werkt prima, kan dat ook bij candymelt of geeft dit een rare reactie op elkaar?
Voor de cakepops ging het zo nog wel, maar nu wil ik voor afscheidstraktatie koekjes maken in de vorm van een hand en deze dan in de candymelt dopen voor leuke kleurtjes, dit gaat echt niet als het zo stroperig blijft, dan krijg je geen mooie strakke hand.
Dus graag wat advies, anders worden het toch maar choco handen en de kleurtjes via strooisels of zo.