1

Onderwerp: Kant en klare slagroom

Hallo,

Vraagje, zou ik de slagroom die je kant en klaar in de winkel koopt ook zo kunnen gebruiken als vulling? Mijn zusje wil namelijk heel graag gewoon slagroom als vulling.

2

Re: Kant en klare slagroom

Geen idee eigenlijk, je bedoelt uit een spuitbus? Dat is denk ik te slap.. Maar heb het nog nooit geprobeerd hoor.
ik gebruik altijd een bekertje slagroom die je zelf op moet kloppen, die kun je zo stijf kloppen als je zelf wilt, en is 'gewoon' slagroom..

3

Re: Kant en klare slagroom

Je hebt bij de Albert Heijn opgeklopte slagroom in een beker. Die heb ik laats gebruikt in een taart...Deze is redelijk stevig!!

4

Re: Kant en klare slagroom

@ twinstwins: Ja die bedoel ik dus. Dus dat gaat redelijk goed?

5

Re: Kant en klare slagroom

Ik heb dat wel eens gebruikt voor in de koffie of chocolademelk maar voor in een taart hou ik altijd een paar pakjes houdbare slagroom op voorraad, die haal ik bij  Bas v d Heiden.

Die zet ik dan een paar uur in de koelkast en dan opkloppen.
Tip, net gesmolten boter erdoor mengen dan wordt ie extra stevig.

Gr,
John

Oordeel niet over mensen voordat je ze goed kent, de waarheid zou je nog kunnen verbazen.

6

Re: Kant en klare slagroom

Dat lukt wel hoor voor een keer!!!.

Maar voor echt stevig zou ik de tip van John mee nemen.  Ik heb ook altijd een paar pakjes houdbare slapgroom in de kast staan!. En het is zo klaar en een stuk goedkoper dan de kant en klare versie!!

7

Re: Kant en klare slagroom

Persoonlijk vind ik deze iets te slap om mee te vullen...

8

Re: Kant en klare slagroom

En slagroom met een handmixer opkloppen is zo gebeurd toch?  :)

Head over heels in ♥ with cake ...
Bruidstaart Groningen