Onderwerp: Kant en klare slagroom
Hallo,
Vraagje, zou ik de slagroom die je kant en klaar in de winkel koopt ook zo kunnen gebruiken als vulling? Mijn zusje wil namelijk heel graag gewoon slagroom als vulling.
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Kant en klare slagroom
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Hallo,
Vraagje, zou ik de slagroom die je kant en klaar in de winkel koopt ook zo kunnen gebruiken als vulling? Mijn zusje wil namelijk heel graag gewoon slagroom als vulling.
Geen idee eigenlijk, je bedoelt uit een spuitbus? Dat is denk ik te slap.. Maar heb het nog nooit geprobeerd hoor.
ik gebruik altijd een bekertje slagroom die je zelf op moet kloppen, die kun je zo stijf kloppen als je zelf wilt, en is 'gewoon' slagroom..
Je hebt bij de Albert Heijn opgeklopte slagroom in een beker. Die heb ik laats gebruikt in een taart...Deze is redelijk stevig!!
@ twinstwins: Ja die bedoel ik dus. Dus dat gaat redelijk goed?
Ik heb dat wel eens gebruikt voor in de koffie of chocolademelk maar voor in een taart hou ik altijd een paar pakjes houdbare slagroom op voorraad, die haal ik bij Bas v d Heiden.
Die zet ik dan een paar uur in de koelkast en dan opkloppen.
Tip, net gesmolten boter erdoor mengen dan wordt ie extra stevig.
Gr,
John
Dat lukt wel hoor voor een keer!!!.
Maar voor echt stevig zou ik de tip van John mee nemen. Ik heb ook altijd een paar pakjes houdbare slapgroom in de kast staan!. En het is zo klaar en een stuk goedkoper dan de kant en klare versie!!
Persoonlijk vind ik deze iets te slap om mee te vullen...
En slagroom met een handmixer opkloppen is zo gebeurd toch?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Kant en klare slagroom
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.