Donderdag bakken is zeker nog goed voor zaterdag.
Ik bewaar mijn biscuits altijd in vershoudfolie, gewoon op het aanrecht, dan blijven ze lekker. Vind het ook nog beter te bewerken als ze net "iets ouder" zijn...
Mocht je bij het doorsnijden merken dat ze wat droog zijn, gewoon even tremperen met een suikersiroopje.
Of je ze in de koelkast moet zetten, hangt af van de vulling en waarmee je afsmeert.
Ik smeer mijn taarten met ganache af, en hoewel de room wordt gekookt, vind ik het toch veiliger in de koelkast. Ook als je iets van eieren of verse melk/room in je vulling hebt, best in de koelkast...
Als het enkel botercrème en jam en fondant is, gewoon op een koele plaats zetten, ik zou het wel afdekken, tegen stof en vuiltjes...
Een dag zonder iets nieuws geleerd te hebben, is een dag niet geleefd!
Brengen jullie ook eens een bezoekje aan mijn blogspot:
www.cakechiqueboutique.blogspot.com