1

Onderwerp: Dilemma invriezen, en wat vragen

Ik heb een vraag:

Ik moet 27december 2 taarten afleveren.
1 van die taarten krijgt een kwarktaartvulling en kersenvulling, kan dat veel kwaad als dat ingevroren word? Smaakt het dan nog als het ontdooid is?
Hoe zit het met genache wat ingevroren word?

Ik heb 1e en 2e kerstdag geen tijd om de taarten helemaal te gaan maken (bakken & vullen & bekleden)
Ik wil ze dus eigenlijk volgende week gaan bakken, vullen, afsmeren en bekleden. De taarten dan 24u van te voren uit de vriezer halen en dan nog decoreren.
Is dat allemaal mogelijk of kom ik dan in de knoei?

Alvast bedankt!

2

Re: Dilemma invriezen, en wat vragen

Ganache heb ik nog nooit geprobeerd, maar kwark/kersenvlaaivulling kan heel goed ingevroren worden.

www.lindelicious.nl       Elke taart uniek!

3

Re: Dilemma invriezen, en wat vragen

Dank je wel. :D
Genache had ik al gevonden in de 'lijst van vullingen die je kunt invriezen' dat scheelt.  ;)