tip,
eerst bbb heeeeel voorzichtig laten smelten in 250ml slagroom (pannetje op zacht vuur meer dan genoeg) rustig blijven doorroeren.
dan 2a3uur in de koeling zetten. (ikzelf roer halverwege door)
overgieten in beslagkom, zakje klopfix met handkloppertje zachtjes erdoor mengen (bij mij komt anders vreemd genoeg de klopfix aan de randen en kan ik kloppen tot ik een ons weeg...)
en dan op hoogste stand gaan mixen tot het flink dik wordt 
hier nog nooit mislukt op deze manier.
hou er rekening mee dat slagroom snel kapot gaat. laat het dus niet ruim een dag in de koelkast staan nadat je bbb erin hebt gesmolten.
dan kan je nog beter helemaal afmaken.
sowieso een slagroommengsel, vanaf het moment dat je het bekertje open trekt, moet het toch zeker binnen maximaal 4dgn op zijn. liever nog binnen 3 dagen.
Je kunt alleen tijd verspillen,als je vergeet ervan te genieten