Onderwerp: cakepop balletjes invriezen?
hallo iedereen,
ik weet dat er al paar topics zullen zijn maar eventjes toch dit vraagje zodat ik zeker ben in mijn situatie...
ik maak cake pop balletjes met botercreme en buitenste laagje van chocolade saus ( al wou ik volgende keer wel glazuur en candy melts ook eens proberen )
nu mijn vraagje....want ze kunnen blijkbaar ingevroren worden
1) hoe vries je ze het best in? enkel als je balletjes hebt gerold met de botercreme en cake? helemaal afgewerkt met chocolade,glazuur of candy melts? met of zonder stokje? in doosje of zakje ( in ieder geval luchtdicht leesde ik ergens? )
2) hoe ontdooien? op kamertemp leggen ( en hoe lang duurt dit dan?) of meteen in de frigo leggen? ( hoe lang duurt dit dan )
3) als de balletjes zonder afwerking uit diepvries komen....wanneer kun je dan starten met de chocolade laagje en versiering?
4) hoe lang kun je ze in diepvries bewaren en hoe lang zijn ze goed eens uit diepvries?
5) kan je een droge cake of biscuit die verkruimeld is ( of beter niet? ) ook in diepvries bewaren? ( lijkt me handig als er overschot is en ik nog geen botercreme heb )
sorry voor de vele vragen maar zo kan ik ook wat plannen
ik hoop op snelle reacties...
andere tips zijn altijd welkom....