Onderwerp: macaron vraagje
Ik heb vandaag voor het eerst macarons gebakken volgens het volgde recept: 200 gr.poedersuiker,4 eiwitten(3 dagen van te voren klaar gemaakt)50 gr.fijne tafelsuiker en 110 gr. amandelmeel.
Dit ging allemaal goed maar ja dan het bakken, ik had mijn oven met behulp van een oven thermometer op 150 C gezet en heb toen de macarons zo'n 20 minuten gebakken. Ik zag dat er een paar gingen scheuren en heb ze eruit gehaal, maar ik had mooie rose gemaakt maar toen ik ze eruit nam waren ze licht bruin. De volgende lading heb ik ongeveer 14 minuten in de oven ze bleven mooi rose maar ik kreeg ze niet makkelijk van de met bakpapier bekleedt bakblik af. Wat doe ik fout, Ik wil het zo graag goed doen maar ik zag wel een site via jullie op internet maar mijn Engels is niet zo goed (ben erg onzeker) dat ik denk dat ik het fout doe. Is er iemand van jullie die mij wil helpen om mooie macarons te leren maken?
Alvast bedank, groetjes Josee