1

Onderwerp: verse banaan en creme?

hallo allemaal

even een klein vraagje ?

kan ik ook een verse banaan ( gepureerd ) toevoegen aan swiss meringue creme?

of wordt dat een vrieze drap?


alvast bedankt
gr. claudia

wil je meer van mijn creaties zien?  neem dan eens een kijkje op facebook:   https://www.facebook.com/dezoetesensatie

2

Re: verse banaan en creme?

is er iemand die wel eens vers fruit door de creme heeft gedaan?

ik moet volgende week bananen creme maken en vond de patidess smaakstof wat neppig

zal de creme verkleuren als ik er een banaan door doe?

wil je meer van mijn creaties zien?  neem dan eens een kijkje op facebook:   https://www.facebook.com/dezoetesensatie

3

Re: verse banaan en creme?

Volgens mij is er ook bananenjam??  :think:

'Gewone' banaan wordt namelijk erg snel vies-bruin van kleur en ziet er dan zo onsmakelijk uit...

Vers fruit dóór de creme heb ik geen ervaring mee, maar aardbeien en framboos in de creme drukken is wel heel  :9  :9  :9

Laat de moed niet zakken!
Met een appel en een ei kun je al bijna een taart bakken!!

4

Re: verse banaan en creme?

Als je de banaan pureert met een scheutje citroensap verkleurt ie niet.

If life gives you lemons, make lemoncurd.

5

Re: verse banaan en creme?

Ik heb ook eens een vulling met gepureerde banaan gemaakt. Ik heb er citroensap aan toegevoegd en het bleef gewoon lekker. Het wordt na een tijdje niet bruin maar een beetje paarsig, ja echt :) . Maar het smaakte nog prima.