Onderwerp: verse banaan en creme?
hallo allemaal
even een klein vraagje ?
kan ik ook een verse banaan ( gepureerd ) toevoegen aan swiss meringue creme?
of wordt dat een vrieze drap?
alvast bedankt
gr. claudia
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » verse banaan en creme?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
hallo allemaal
even een klein vraagje ?
kan ik ook een verse banaan ( gepureerd ) toevoegen aan swiss meringue creme?
of wordt dat een vrieze drap?
alvast bedankt
gr. claudia
is er iemand die wel eens vers fruit door de creme heeft gedaan?
ik moet volgende week bananen creme maken en vond de patidess smaakstof wat neppig
zal de creme verkleuren als ik er een banaan door doe?
Volgens mij is er ook bananenjam??
'Gewone' banaan wordt namelijk erg snel vies-bruin van kleur en ziet er dan zo onsmakelijk uit...
Vers fruit dóór de creme heb ik geen ervaring mee, maar aardbeien en framboos in de creme drukken is wel heel
Als je de banaan pureert met een scheutje citroensap verkleurt ie niet.
Ik heb ook eens een vulling met gepureerde banaan gemaakt. Ik heb er citroensap aan toegevoegd en het bleef gewoon lekker. Het wordt na een tijdje niet bruin maar een beetje paarsig, ja echt . Maar het smaakte nog prima.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » verse banaan en creme?
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.