Onderwerp: Stapeltaart 50 pers. Vulling en algemeen vraagje
Hoi allemaal,
Ik ben gevraagd een stapeltaart te maken voor 50 personen. Meestal vul ik mijn taarten met lemon curd en citroenkwark, maar wil nu toch ook wat variatie aanbrengen. Hebben jullie tips welke combinatie vulling lekker is voor zo'n taart, waarbij ik deze (het liefst) een nachtje buiten de koelkast kan bewaren?
Verder vroeg ik me af hoe jullie het aanpakken als je een taart maakt welke in de koelkast bewaard moet worden. Ik geef dan aan dat deze in de koelkast bewaard moet worden en dan 2-3 uur van tevoren uit de koelkast gehaald moet worden. Maar wat als de taart meerdere keren gegeten wordt? Dan steeds weer in de koelkast, of kan deze dan een dag daarbuiten bewaard worden (ivm zweten dan elke keer zodra die eruit gehaald wordt)?
En nu ik toch bezig ben: mag de combi lemon curd/citroenkwark nu wel of niet buiten de koelkast bewaard worden?
Alvast bedankt!!