Onderwerp: cupcakes mislukt (margarine)
Hellpppp!
Ik weet echt niet waar het mis gaat, maar ik heb nu twee keer margarine gebruikt omdat de papiertjes minder vet zijn. maar nu zijn ze toch echt mislukt.
Ze storten in tijdens het afkoelen en de onderkant van het bakpapiertje lijkt 'leeg' alsof de cupcakes omhoog zijn gekropen!
Het recept:
250g margarine
250g suiker
225g zelfrijzendbakmeel
25g cacoa
1 zakje vanille suiker
5 'M' eieren
Verder deed ik ze altijd met roomboter en ging alles wel goed, alleen dus heel vettig! Ik bak met een heteluchtoven (combi-oven) en bak ze 24 min op 180graden..
Iemand verstand van cupcakes met margarine? Ik wil namelijk mijn papiertjes niet zo vet als met roomboter. Ik gebruik de papiertjes van Patides, de gewone witte. Hier kan het niks mee te maken hebben toch?
Helppp!