Onderwerp: Afsmeren en kruimels
Ik loop soms tegen het probleem aan dat als ik mijn taart afsmeer met botercreme, ik er kruimels bij krijg van het biscuit/kapsel, hoe kun je dit voorkomen ? Want zo ziet het er niet strak uit...
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » Afsmeren en kruimels
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Ik loop soms tegen het probleem aan dat als ik mijn taart afsmeer met botercreme, ik er kruimels bij krijg van het biscuit/kapsel, hoe kun je dit voorkomen ? Want zo ziet het er niet strak uit...
Misschien afsmeren in twee lagen? Dus de eerste laag als 'crumbcoat'. Dan opstijven in de koelkast. Daarna een tweede strakke laag eroverheen.
Het kan zijn dat je botercreme niet zacht genoeg is en je daardoor de biscuit een beetje kruimelig trekt.
Het kan ook zijn dat je te hard duwt bij het afsmeren.
En het kan zijn dat je teveel smeert met korte bewegingen. Probeer lange halen te maken.
Zoals Sonja zegt 2x afsmeren wil ook wel helpen.
Succes met de volgende taart.
Het kan zijn dat je botercreme niet zacht genoeg is en je daardoor de biscuit een beetje kruimelig trekt.
Het kan ook zijn dat je te hard duwt bij het afsmeren.
En het kan zijn dat je teveel smeert met korte bewegingen. Probeer lange halen te maken.
Zoals Sonja zegt 2x afsmeren wil ook wel helpen.
Succes met de volgende taart.
Niks meer aan toe te voegen!
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » Afsmeren en kruimels
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.