Hoi dames,
Ik ben nieuw hier en had ook wat problemen om erachter te komen hoe deze vorm nou werkt. Echter ik ben er sinds eergisteren achter. Ik weet nog niet hoe je hier een foto kan plaatsen, maar kan wel vertellen hoe het moet.
Je vult beide vormen met cake hiervoor heb je 2x deeg voor nodig. De onderste laag (degene die het grootst is) mag voller dan de bovenste. Daarna zet je als dat kan beide vormen in de oven en haal je ze eruit afhankelijk van je mix en baktijd als ze klaar zijn.
Dan laat je ze 10 minuten afkoelen en keer je ze om op een apart bord. Dus niet op elkaar leggen. Je zult zien dat er in beide cakes een ring is ontstaan en die ring vul je met een vulling naar keuze, liefst wel een beetje dikke vulling anders loopt het eruit met aansnijden. Als je de vulling goed hebt verdeeld, kan je de smalste cake op z'n kop op de grootste cake zetten. Zo ontstaat er een hoge taart.
Hierna kan je eventueel de cake besmeren met botercreme, slagroom of met poedersuiker bestrooien of met marsepein bekleden (dit word wel erg machtig). Eventueel nog versieringen erop aan brengen en klaar is je taart. Mocht je er een ijsvulling in doen dan gelijk opeten of in de diepvries zetten. Succes en eet smakelijk!
Mocht je nog vragen hebben stel ze dan gerust aan me.
Groetjes Mariska
Nieuwsgierig? Kijk op
http://rissie.haaralbums.nl/Life is like a rollercoaster, so slow down!