Onderwerp: zonder fondant invriezen en fout beslag
Hoi,
Ik ben nog nieuw in het taarten bakken en ga nu voor het eerst de uitdaging aan om voor mijn neefje een taart te bakken. Zondag vieren ze ijn 1e verjaardag.
Ik heb nu net taarten gebakken. 2 zijn mislukt. De buitenrand is vrij hard geworden. 1 taart is gewoon mooi maar het 2e beslag die ik in 2 vormen heb verdeeld is op de 1 of ander manier zeer compact geworden. Wel gebakken maar helaas niet goed gegaan. Iemand een idee waar dit fout zou kunnen zijn gegaan. Ik had het klaar gezet voor een vorm van 20 en 26 cm en in 1 keer gemixt met de ballongarde van mijn keukenmachine?
Maar nu terug komend op mijn andere onderwerp.
Kan ik de taart die wel gelukt is alvast met bc, bbr en aardbeienmousse vullen zonder dat ik deze verder afdek met fondant???
En wanneer haal ik ze dan weer uit de vriezer om te ontdooien en af te finishen als ze zondag genuttigd gaan worden.
Ik hoop dat iemand deze beginneling kan helpen??
Groetjes Diana