Onderwerp: Beginneling een aantal vraagjes...
Beste allemaal,
vorige jaar oktober heb ik een workshop gevolgd, en meteen begon het te kriebelen. Echter werd er in januari een pinda / noten allergie vast gesteld, en heb ik hier nooit meer wat mee gedaan, omdat ik d8 dat ik het allemaal niet meer mocht. Fondant bleek de perfecte oplossing voor marsepein! Dus heb ik maandag gelijk alle benodigdheden in huis gehaald. En ook gelijk de eerste taart gemaakt. En wat was/ben ik trots, en het was nog lekker ook! Toch zit ik nog met een paar vraagjes... (kunnen jullie me hierbij "helpen"?)
-De beschuit wel of niet gelijk uit de springvorm halen? (dit deed ik maandag, en toen was die gescheurd) Waarom wel/niet...
-Hoelang kan je botercreme bewaren?
-Hoelang kan je botercreme met smaakje bewaren?
-Ik heb fondant wat in aanraking geweest is geweest met botercreme, dat ligt vanaf maandag netjes in de koelkast, kan ik dat nog gebruiken voor een taart die ik morgen ga maken?
Bedankt allemaal.
Groetjes Jessica.