Onderwerp: Poeh, effe schrikken geblazen!
Heb ik net een aantal oude topics gelezen over het invetten van de bakpan en ook als je biscuit er niet uit wilt, vooral niet met een scherp mes losmaken, wil je geen krassen in je pan, gebeurt mij net bijna ook dat mijn biscuit er niet uit wilt!
Wel netjes de bakpan ingevet en de binnenste rand na geveegd en zo maar
niet met bloem bestoven.
Net uit de oven gehaald en ook een heel vel los van de bovenkant gelaten.
Nou ja, dat wordt toch de onderkant, dus lekker laten zitten.
Maar toen.... wilde mijn biscuitje er niet uit!
Oh oh! Dus heel voorzichtig met een plastic spatel de randen losgemaakt en heel veel geklopt op de bakpan en ja! Hij kwam er heel uit! Gelukkig maar.
Maar moet je nou wel of niet bestuiven?
Ik had trouwens vloeibare bakboter gebruikt, had geen bakspray.
Hij staat nu lekker af te koelen met bovenop even de bakpan zodat de bolling aan de onderkant plat wordt.