Re: How to: Vullen, afsmeren en bekleden... hoe het voor mij STRAK uitpakt
Met foto's wordt het nog duidelijker. Super en dankjewel!
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Sjablonen, Patronen & Howto's » How to: Vullen, afsmeren en bekleden... hoe het voor mij STRAK uitpakt
Met foto's wordt het nog duidelijker. Super en dankjewel!
Dank je wel!!!!
ohhhh superrr hier ben ik heel blij mee
Super, en zo uitgebreid!
Er zijn een aantal dingen die ik al wel zo deed, maar ook nog een heleboel nieuwe tips en tricks.
Thanks voor het delen!
Deze is wel handig!!!
thanks.. daar ga ik zeker wat aan hebben
Wat een super uitleg! Dat moet veel werk zijn geweest om te maken!
Bedankt! Heb er weer wat van geleerd.
Geweldig zo'n uitgebreide uitleg!
hartstikke bedankt dat je hier de moeite voor hebt genomen
Mooie en zeer duidelijke how to hoor, zeker nu met je foto's erbij. Ik was er al bekend mee. Maar toch wat kleine dingetjes zoals jouw how to gedaan,. En een R*** strakke taart gemaakt vandaag. Moet er nog even een foto van maken maar ik post hem morgen.
Hier hebben we wat aan!!!
Bedankt voor de superduidelijke en uitgebreide how-to. Ik heb er heel veel tips uit kunnen halen. Bedankt!
Hoi Lori,
Bedankt voor je uitleg, ik had nog een vraagje als je een witte taart bekleed, smeer je dan de taart ook zo dun af. Of hoe zorg dat het niet door schijnt.
Alvast bedankt!
Gr joyce
Hoi Lori,
Bedankt voor je uitleg, ik had nog een vraagje als je een witte taart bekleed, smeer je dan de taart ook zo dun af. Of hoe zorg dat het niet door schijnt.
Alvast bedankt!
Gr joyce
Bij witte bekleding smeer ik inderdaad ietsje dikker af en rol ik ook de fondant ietsje dikker uit.
Hallo Lori,
Ik heb al veel aan je topic gehad.
Ik heb nog steeds een probleem met strak afsmeren.
Mijn kapsels zijn niet zo strak als de jouwe.
Mag ik vragen met welke bakvormen je bakt.
De mijne zijn altijd zo rond en dan moet ik zoveel bijsmeren met afsmeren. Snap je het nog?
Maar mijn vraag is dus: met welke bakpannen bak je?
Vast bedankt,
super! bedankt
welke bakvorm heb je voor de eerste foto gebruikt, zo mooi hoog?
Ik gebruik de extra diepe (10 cm) bakpannen van PME, dus ja, dat mijn kapsels hoog zijn kan wel kloppen
Maar je kunt ook verhogen met een strook bakpapier als je een lagere bakpan hebt.
Mooi duidelijke howto!!!
Ik moet zeggen dat ik alleen niet zo van 1:1 botercreme hou... maakt dat nou echt het verschil dan creme van mix?
Ik houd er ook niet van. Helemaal niet. Maar met een smaakje erdoor scheelt het al een hoop.
En zoals je ziet gaat er zò weinig op, dat je het niet eens echt proeft.
Ik denk dat als je zo weinig gebruikt, dat je het ook wel met de mix kan doen. Maar ik heb het niet uitgeprobeerd. Ik wil geen risico nemen.
Maak je de biscuit zelf of gebruik je bakmix?
Gr
ow trouwens nog bedankt voor je howto ga ik ook proberen..
Maak je de biscuit zelf of gebruik je bakmix?
Gr
Ik gebruik een biscuitmix...
Huub huub huub Barbara truc en van een vierkant gevulde taart naar een ronde afgewerkte taart
Echt strak hoor, En dat met zo weining fondant. ik denk altijd dat er meer op moet.
thnx voor je duidelijke how to!
als ik mijn taart afsmeer is hij precies zoals de jouwe heel strak, maar zodra ik hem bekleed dan komen er hobbels (de laagjes) te zien door de marsepein heen. Ook al heb ik hem koud weggezet voor het bekleden, zodra ik hem weer uit de koelkast haal komt hij weer op kamer temperatuur en krijg je de hobbels te zien, enig idee hoe ik dat kan verhelpen?
kijk dit voorbeeld
als ik mijn taart afsmeer is hij precies zoals de jouwe heel strak, maar zodra ik hem bekleed dan komen er hobbels (de laagjes) te zien door de marsepein heen. Ook al heb ik hem koud weggezet voor het bekleden, zodra ik hem weer uit de koelkast haal komt hij weer op kamer temperatuur en krijg je de hobbels te zien, enig idee hoe ik dat kan verhelpen?
kijk dit voorbeeld
Dit probleem heb ik nu ook, dat de lagen zo zichtbaar zijn, hoe doek dat anders?
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Sjablonen, Patronen & Howto's » How to: Vullen, afsmeren en bekleden... hoe het voor mij STRAK uitpakt
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.