Onderwerp: wie kan mij helpen...
hallo,
ik heb gisteren even een test taartje gemaakt om te kijken hoe het ging met het bekleden van een taart... mijn taart was 15 cm doorsnee en ongeveer 10 cm hoog...
ik had rolkwaliteit marsepein van funcakes... en me taart ingesmeerd met een beetje botercreme... toen ik mijn taart ging bekleden... had ik ten eerste teveel vouwen die ik er niet uitgestreken kreeg... en mijn marsepein ging afscheuren van de bovenkant...
ow ja ik had 250 gram marsepein
wat heb ik fout gedaan...
* was de temp van de marsepein niet goed
* had ik teweinig marsepein.
wie heeft er tips ik wil het volgende week zaterdag nog een keer gaan proberen dus alle tips zijn zeer welkom
ow en nog een vraagje... wat kan ik doen om niet zoveel poedersuiker te hoeven gebruiken... telkens als ik mijn ronde marsepein op wilde tillen zat deze vast geplakt aan het aanrecht en trok ik hem kapot.. uiteindelijk heel veel poedersuiker gebruikt... maar dit was niet ten goedde voor mijn marsepein...
sorry voor het lange verhaal... hoop op goed advies... dank alvast
ow ja heb al filmpjes gekeken op internet... maar daar ziet het er allemaal zo makkelijk op uit
groetjes ilona