Onderwerp: Sugar past
Hoi bakvriendjes.
Ik heb een vraag.
Wat is fijner om te boetseren fondant of sugar past.
En dan 2e vraag waar smaakt sugar past naar.
Ik hoor het graag.
Groetjes bri
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » Sugar past
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Hoi bakvriendjes.
Ik heb een vraag.
Wat is fijner om te boetseren fondant of sugar past.
En dan 2e vraag waar smaakt sugar past naar.
Ik hoor het graag.
Groetjes bri
Ik vind dat kleine dingen kan makkelijk met fondant met een beetje tylose erin maar voor groter en stevige boetseerwerk kan je better een mengsel van half fondant half gum paste! Volgens mij is sugar paste = fondant! Maar gum paste is poedersuiker, ei wit en tylose. Op You tube kan jij een recept zien te vinden. Ik koop altijd de kant en klaar gum paste!
Sugarpaste is volgens mij gewoon het Engelse woord voor fondant.....
Oke thanks bedoelde ook gum. Denk aan fondant wat typ je dan het verkeerde ; )
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » Sugar past
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.