1

Onderwerp: Sugar past

Hoi bakvriendjes.

Ik heb een vraag.
Wat is fijner om te boetseren fondant of sugar past.
En dan 2e vraag waar smaakt sugar past naar.
Ik hoor het graag.

Groetjes bri

2 Laatst bewerkt door Karen-Dodenbier (19-10-2011 14:11)

Re: Sugar past

Ik vind dat kleine dingen kan makkelijk met fondant met een beetje tylose erin maar voor groter en stevige boetseerwerk kan je better een mengsel van half fondant half gum paste! Volgens mij is sugar paste = fondant! Maar gum paste is poedersuiker, ei wit en tylose. Op You tube kan jij een recept  zien te vinden. Ik koop altijd de kant en klaar gum paste!

Groetjes K@rEn    ([url=http://www.facebook.com/dutchcakes)

3

Re: Sugar past

Sugarpaste is volgens mij gewoon het Engelse woord voor fondant.....

4

Re: Sugar past

Oke thanks bedoelde ook gum. Denk aan fondant wat typ je dan het verkeerde ; )