Onderwerp: En nu de zijkant nog..
Heb net een taartje gemaakt van 2 lagen biscuit met tussenin Meringue botercreme met stukjes aardbei.
Bovenop eerst halve aardbeien gelegd, bakpapierrandje eromheen gezet en gevuld met Tortenguss (rode gelei met aardbeiensmaak)
Zijkant afgemeerd met botercreme. Blijft dus niet plakken op de gelei.
Het deel onder de gelei is dus nu iets breder. Jammer maar de volgende keer beter.
Maar wat is nu een goed idee om de zijkant mee af te maken.
Het is nu lekker fris zoet en veel zoeter wil ik hem eigenlijk niet maken.
Marsepein is dus mijn allerlaatste keus.
Chokolade met aardbei is een lekkere combinatie maar bij de eters zit er een bij die geen chocolade lust (onbegrijpelijk).
Kan ook een partje open laten en die achteraf met nougatine doen.
Wordt dan wel een raar gezicht he?
Heb helaas niet voldoende Nougatine meer voor de hele taart.
Ideeën ?
Gr,
John.