Onderwerp: [How To] Voor de hb-ers handleiding voor "klant".
Hallo mede hobby bakkers!
Als ik een taart bak voor iemand, dan pak ik dit leuk in en doe er een kaartje bij met de volgende tekst. Ik heb niet altijd de beschikking over een printer, dus heb ik dit op voorhand een aantal x uitgeprint, en vul de rest in op het moment dat ik de taart heb gemaakt.
Het idee is simpel, maar wellicht heeft iemand er hier ook nog wat aan!( ik heb het wel in een leuk lettertype gemaakt, maar dat zie je hier niet terug )
Home made Biscuit door Cake von E.
Vulling Laag 1:……………..
Laag2:………………
Afgesmeerd met:……………..
Bekleed met Fondant/Marsepein.
Decoratie Fondant/Marsepein.
Voor ……personen na aansnijden via bijgeleverd snijschema.
Niet eetbaar:………………
Houdbaar Tot 7 dagen in de koeling/buiten koeling vanaf………
(muv.Slagroomvulling maximaal 2 dagen houdbaar.)
Bevroren 2 mnd. In doos+zak. Luchtdicht verpakt.
Ontdooiadvies= 24uur voor consumptie boven in de koelkast in de doos.
Altijd ½ tot 1uur voor consumptie op kamertemperatuur laten komen.
Tip: Mooie stukjes krijgt u door aan te snijden met een warm mes.
Eet Smakelijk!
Liefs Cake von E