1 Laatst bewerkt door Esther1980 (14-10-2011 22:10)

Onderwerp: [How To] Voor de hb-ers handleiding voor "klant".

Hallo mede hobby bakkers!

Als ik een taart bak voor iemand, dan pak ik dit leuk in en doe er een kaartje bij met de volgende tekst. Ik heb niet altijd de beschikking over een printer, dus heb ik dit op voorhand een aantal x uitgeprint, en vul de rest in op het moment dat ik de taart heb gemaakt.
Het idee is simpel, maar wellicht heeft iemand er hier ook nog wat aan!( ik heb het wel in een leuk lettertype gemaakt, maar dat zie je hier niet terug :o )

Home made Biscuit  door Cake von E.
Vulling        Laag 1:……………..
                  Laag2:………………
Afgesmeerd met:……………..
Bekleed met Fondant/Marsepein.
Decoratie Fondant/Marsepein.
Voor ……personen na aansnijden via bijgeleverd snijschema.
Niet eetbaar:………………
Houdbaar Tot 7 dagen in de koeling/buiten koeling vanaf………
(muv.Slagroomvulling maximaal 2 dagen houdbaar.)
Bevroren 2 mnd. In doos+zak. Luchtdicht verpakt.
Ontdooiadvies= 24uur voor consumptie boven in de koelkast in de doos.
Altijd ½ tot  1uur voor consumptie op kamertemperatuur laten komen.
Tip: Mooie stukjes krijgt u door aan te snijden met een warm mes.

Eet Smakelijk!
Liefs Cake von E

2

Re: [How To] Voor de hb-ers handleiding voor "klant".

Dit is wel handig. Nog niet aan gedacht om zo iets erbij te doen. Maar doe het echt hobby matig.

maar in ieder geval bedankt. heb hem even opgeslagen

3

Re: [How To] Voor de hb-ers handleiding voor "klant".

Super handig! Dank je wel voor het delen!

Re: [How To] Voor de hb-ers handleiding voor "klant".

bedankt voor het delen

5

Re: [How To] Voor de hb-ers handleiding voor "klant".

Bedankt voor het delen!
Welk bewaaradvies geef jij voor bijvoorbeeld een jam + mbc vulling?

Groetjes,
Marieke

6

Re: [How To] Voor de hb-ers handleiding voor "klant".

super handig