Hoe lang heb je ze laten rusten? er zijn een aantal dingen waar het op mis kan lopen. Er is wel al vooruitgang zie ik.
Misschien is een workshop en idee. Vrienden van me geven te gekke macaron workshops (www.poptasi.nl)
Dit is mijn recept (bron CCB)
Macarons
Voor ong 20/25 stuks
Ingredienten:
100gr poedersuiker
100gr amandelpoeder
80gr eiwit
100gr fijne kristalsuiker
40ml water
kleurstof (poeder of gel)
Meng de poedersuiker en amandelpoeder goed doorelkaar. Even door de zeef.
Kook het water en de kristalsuiker tot 121graden.
Klop de helft van het eiwit (40gr) bijna stijf
Giet de suikersiroop bij het eiwit en klop koud. Dit is als de kom ongeveer lichaamstemperatuur heeft.
Meng de overige helft van het eiwit (40gr) door het amandel/poedersuiker mengsel heen. Nu kan je ook kleurstof toevoegen.
Spatel nu 1/3 van het eiwitschuim door de pasta en daarna de rest.
Spuit de macarons op een bakplaat met bakpapier en laat ze 1 uur drogen
Bak ze af in een oven van 145 graden voor 12 -15 minuten.
Na het bakken leg je het bakpapier met de macarons op een vochtig gemaakt aanrecht. Als ze helemaal zijn afgekoeld kan je ze van het bakpapier afhalen, vullen met een lekkere botercreme en op elkaar drukken.
Ze zijn het lekkerst de eerste dag... de tweede dag redden ze meestal niet 
Let op! als de temperatuur van de oven niet klopt, de ingredienten niet op de gram nauwkeurig zijn afgewogen, je te kort of te lang doorspateld, de macarons niet lang genoeg laat rusten tussendoor dan kunnen ze mislukken. Het is dus heel belangrijk dat je heel secuur te werk gaat.
Succes en geef niet op!!!