Basis Macaron Cookie:
225 gram poedersuiker
125 gram gemalen amandelen
110 gram eiwit (ongeveer 4), 's nachts jaar bij kamertemperatuur
30 gram kristalsuiker
Snufje zout
Op drie stukken bakpapier, met een potlood naar 1-inch (2,5 cm) rondjes uit elkaar te trekken ongeveer 2 cm. Flip elk blad om en plaats elk blad op een bakplaat. [Noot: Je hoeft alleen maar cirkels te tekenen op het bakpapier als je wilt absoluut nog macarons-en kleinbedrijf. Als je handig met leidingen en het niet erg schatten van de hoeveelheid beslag per koekje, deze stap overslaan.]
Duw amandelmeel door middel van een Tamis of zeef, en zeef poedersuiker. Meng de amandelen en poedersuiker in een kom en zet apart. Als het mengsel niet droog is, verspreid op een bakplaat, en warmte in de oven op de laagste stand tot het droog is.
In een grote schone, droge kom zweep eiwit met zout op medium snelheid tot schuimig. Verhoog de snelheid te hoog en voeg geleidelijk kristalsuiker. Blijf zweep om stijf-de blanken moeten stevig en glanzend zijn.
Met een flexibele spatel voorzichtig vouwen poedersuiker mengsel in eiwit tot het volledig opgenomen. Het mengsel moet glanzen en 'flow als magma.' Wanneer kleine pieken op te lossen op een vlakke ondergrond, stop mengen.
Spuiten op de bakplaat
Bak, in een 160 ° C/325 ° F oven gedurende 10 tot 11 minuten. Gebruik een houten lepel om de ovendeur op een kier te houden, en de bakplaat draaien na vijf minuten voor nog bakken
Dan eruit halen en heel goed laten afkoelen
Ik heb dit recept via google laten vertalen dus niet alle woorden kloppen