Onderwerp: ojee hoe was het nou?
Als je ganache gebruikt om af te smerebn moet je hem dan wel of niet opkloppen...
Ik weet het niet meer en ben er bijna klaar mee L:(
bedankt alvast
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » ojee hoe was het nou?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Als je ganache gebruikt om af te smerebn moet je hem dan wel of niet opkloppen...
Ik weet het niet meer en ben er bijna klaar mee L:(
bedankt alvast
Anders denk ik dat 'ie te dun is en weer van je taart afdruipt...maar ik zoek het even voor je na
Als je de "michelle-methode" gebruikt: niet opkloppen. (zie inspired by michelle op youtube)
nee inderdaad! Opgezocht; even laten afkoelen in de koelkast (10 min) en dan afsmeren...
Gevonden mbv de zoekfunctie (ganache afsmeren)
succes ermee!
heel fijn dank je wel
Ik klop 'm altijd wel op om mee af te smeren. Ik vind 'm dan beter van structuur dan wanneer je niet opklopt...
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » ojee hoe was het nou?
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.