1

Onderwerp: ojee hoe was het nou?

Als je ganache gebruikt om af te smerebn moet je hem dan wel of niet opkloppen...


Ik weet het niet meer en ben er bijna klaar mee L:(


bedankt alvast

Re: ojee hoe was het nou?

Anders denk ik dat 'ie te dun is en weer van je taart afdruipt...maar ik zoek het even voor je na

3

Re: ojee hoe was het nou?

Als je de "michelle-methode" gebruikt: niet opkloppen. (zie inspired by michelle op youtube)

--------------------------------------------------------
Wie ben ik om aan mezelf te twijfelen. (Loesje)

Re: ojee hoe was het nou?

nee inderdaad! Opgezocht; even laten afkoelen in de koelkast (10 min) en dan afsmeren...

Gevonden mbv de zoekfunctie (ganache afsmeren)

succes ermee!

5

Re: ojee hoe was het nou?

heel fijn dank je wel

Re: ojee hoe was het nou?

Ik klop 'm altijd wel op om mee af te smeren. Ik vind 'm dan beter van structuur dan wanneer je niet opklopt...

Life is what you bake it.