Onderwerp: Biscuit hoe te snijden?
Laatst heb ik een biscuit gebakken maar was moeilijk te snijden heeeeel zacht. Iemand tips? Zodat het afbreekt.
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Biscuit hoe te snijden?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Laatst heb ik een biscuit gebakken maar was moeilijk te snijden heeeeel zacht. Iemand tips? Zodat het afbreekt.
Met wat heb je het geprobeerd te snijden en hoe lang heb je de biscuit laten rusten na het bakken?
Met wat heb je het geprobeerd te snijden en hoe lang heb je de biscuit laten rusten na het bakken?
Een broodmes' ik heb nu de taartzaag. Heb een uur of 2 gewacht.
Je kan het beste de biscuit bakken af laten koelen en dan goed verpakken en een dag laten rusten.. Dat gaat beter met snijden..
Anders even in de vriezer..
Zat ook altijd te tobben een paar uur na het bakken, lijkt dan soms van elastiek. Vandaag een biscuitje van gisteren gesneden en dat ging veel gemakkelijker.
Heb de biscuit na een uur of 4 terug gedaan in de bakvorm en afgedekt met de bodem van een andere vorm. Kost ook geen folie.
Gr, John.
Biscuit invriezen.............2 uur voor gebruik eruit
Ik vries mijn biscuit ook een nachtje in
Als je biscuit meteen na het bakken wilt snijden, kun je het beste hem even een minuut of 15-20 (na afkoelen) in de vriezer leggen..
Ja het prettigst werkt het na een nacht, maar daar heb je niet altijd tijd voor
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Biscuit hoe te snijden?
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.