Inderdaad, deze staat hiernaast bij de recepten...
Botercrème (luchtig)
--------------------------------------------------------------------------------
Ingrediënten
◦ 100 gramboter
◦ 1 dlmelk
◦ 20 grambloem
Voldoende voor 15cm taartje
Werkwijze
◦ Kook een papje van de melk en bloem
◦ Laat dit iets afkoelen
◦ Roer de boter zacht met een mixer
◦ Voeg de afgekoelde papje in gedeeltes erdoor blijf kloppen tot de crème koud en luchtig is
◦ voeg suiker naar smaak toe
Variaties:
Advocaat crème
- voeg 4 eetl advocaat toe
Amarettocrème:
- Vervang het vocht (geheel of gedeeltelijk, naar smaak) door Amaretto.
Ook lekker met andere alcoholische dranken als Bailey’s, Tia Maria,
Cointreaux)
Citroencrème:
- Doe enkele druppels citroenaroma bij het vocht of roer enkele lepels
lemon curd door de crème zodra hij klaar is.
Choco-hazelnootcrème:
- Voeg een paar eetlepels hazelnootpasta (Nutella bijvoorbeeld) toe aan
de crème.
Chocoladecrème:
- Voeg enkele lepels chocolademelkpoeder samen met de poedersuiker
toe aan de mix voor botercrème. Of roer 75gr gesmolten chocolade
(even laten afkoelen tot kamertemperatuur) door de crème zodra hij
klaar is. Fijngehakte chocolade erdoor roeren is ook lekker 
Mokka crème
- voeg 2 eetl oploskoffie met 1 eetl heet water (eerst oplossen dan erbij mixen)
Rum crème
- Aan het einde, een scheutje rum toevoegen.
Vanille crème
- voeg 2 dl vanille vla toe