Onderwerp: Cruesli cupcakes
Wie weet of je cruesli door je beslag kan doen voor je cupcakes? Blijft het dan nog krokant? Lijkt me lekker maar ik kan hier niks over vinden.
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Cruesli cupcakes
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Wie weet of je cruesli door je beslag kan doen voor je cupcakes? Blijft het dan nog krokant? Lijkt me lekker maar ik kan hier niks over vinden.
gewoon eens proberen , en als het lekker is meteen in de receptenrubriek plaatsen ?
helaas de cruesli word taai door het vocht uit de cupcakes
Ja dat vermoedde ik al vandaar dat ik het even vroeg. Jammer hoor. Wat kun je dan nog meer in de cupcakes doen voor een crunchy bite?
je kan er nootjes indoen en je kan er wel wat cruesli overstrooien voor je gaat bakken
weet je wat ook lekker is een eiwit mengen met wat suiker en dan amandel of pinda schaafsel erdoor en dit op de cupcakes meebakken
niet te dik erop doen krijg je een lekker knapperig laagje is wel niet geschikt om te garnenren met fondant
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Cruesli cupcakes
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.