1

Onderwerp: Cruesli cupcakes

Wie weet of je cruesli door je beslag kan doen voor je cupcakes? Blijft het dan nog krokant? Lijkt me lekker maar ik kan hier niks over vinden.  :9

2

Re: Cruesli cupcakes

gewoon eens proberen , en als het lekker is meteen in de receptenrubriek plaatsen  ;) ?

3

Re: Cruesli cupcakes

helaas de cruesli word taai door het vocht uit de cupcakes

ik taart, jij taart, wij zijn taarten

Re: Cruesli cupcakes

Ja dat vermoedde ik al vandaar dat ik het even vroeg. Jammer hoor. Wat kun je dan nog meer in de cupcakes doen voor een crunchy bite?

5

Re: Cruesli cupcakes

je kan er nootjes indoen en je kan er wel wat cruesli overstrooien voor je gaat bakken

weet je wat ook lekker is een eiwit mengen met wat suiker en dan amandel of pinda schaafsel erdoor en dit op de cupcakes meebakken
niet te dik erop doen krijg je een lekker knapperig laagje is wel niet geschikt om te garnenren met fondant

ik taart, jij taart, wij zijn taarten