Onderwerp: Help! Buttercream icing (Wilton recept) blijft plakken
Hallo allemaal,
Kan iemand mij misschien helpen...?
Ik heb mijn cake vanmiddag afgesmeerd met buttercream icing volgens het Wilton recept (volg de basic cursus).
Normaal gesproken moet je hem dan na een uurtje wat gladder kunnen maken door er een bakpapiertje over te leggen en er met je hand of smoother over te gaan alleen... mijn icing blijft aan mijn papier plakken.
Had hem om 15 uur klaar gesmeerd (klinkt een beetje gek), om 16 uur geprobeerd maar dat werd niks, 17 uur nog niks dus ik dacht nou dan wacht ik wel tot de kids op bed liggen maar nu nog blijft ie helemaal aan het papier plakken
Iemand nog tips? Heb ook al geprobeerd hem in een andere koudere ruimte te zetten maar dat hielp ook niet. Is de koelkast een optie?
Iemand ervaring met Wilton hier die mij kan helpen?
Groetjes Ellen