1

Onderwerp: Alsa mousse van de Makro

Weet iemand hoe stevig de Alsa mousse wordt? En of je er makkelijk een patidess smaakje aan toe kan voegen (aan de vanille/naturel variant).

Life is what you bake it.

2

Re: Alsa mousse van de Makro

werkt prima ;)

Re: Alsa mousse van de Makro

Dussss.... stevig en makkelijk op smaak te brengen met Patidess?
En lekker?
Hoeveel heb je er van nodig (gebruik je het met slagroom of melk of water?)?

Life is what you bake it.

4

Re: Alsa mousse van de Makro

Taartenmarie schreef:

Dussss.... stevig en makkelijk op smaak te brengen met Patidess?
En lekker?
Hoeveel heb je er van nodig (gebruik je het met slagroom of melk of water?)?


alle producten v/d makro hebben een bereidingswijze erop staan als je dit wilt bereiden in kleinere hoeveelheden dat moet je dus zelf uitrekenen betreft de patidess smaak doe er eerst 1 theelepel door dan proeven is dit nog niet juist dan net zolang theelepels bijvoegen totdat je de juiste smaak hebt

Re: Alsa mousse van de Makro

mathanja schreef:
Taartenmarie schreef:

Dussss.... stevig en makkelijk op smaak te brengen met Patidess?
En lekker?
Hoeveel heb je er van nodig (gebruik je het met slagroom of melk of water?)?


alle producten v/d makro hebben een bereidingswijze erop staan als je dit wilt bereiden in kleinere hoeveelheden dat moet je dus zelf uitrekenen betreft de patidess smaak doe er eerst 1 theelepel door dan proeven is dit nog niet juist dan net zolang theelepels bijvoegen totdat je de juiste smaak hebt

Ik bedoelde meer hoeveel poeder heb je nodig in verhouding tot de slagroom... Dan kan ik het een beetje vergelijken met de bavarois van Zeelandia.
Bedankt voor je antwoorden. Met het gebruik van Patidess ben ik bekend.

Life is what you bake it.