Onderwerp: Ik heb wel een een zwetende taart gehad, maar dit keer...
Ik weet het, het is warm vandaag...
Gisteren mijn taart bekleed met marsepein. Vanmorgen nog prima. Ik ga later op de morgen beginnen met decoreren en wat gebeurt er... juist, vochtig. Geen probleem dacht ik, ik zet 'm weer even in de koelkast. Maar toen... Het werd erger en erger, zelfs in de koelkast smeltte hij door!! Al mijn decoraties glijden er af!! Ik heb afgesmeerd met botercreme 1/1, niks bijzonders dus. Maar ik heb wel nieuwe kleurstoffen gebruikt om mijn marsepein te kleuren, Americolor. Er staat bij de omschrijving dat gewoon gebruikt kan worden om marsepein te kleuren, dan zou het toch niet daar aan kunnen liggen? Ik heb dit echt nog nooit gehad! Normaal droogt hij wel weer op in de koelkast, maar nu echt niet...
Gelukkig is het geen opdracht, maar ik voel me toch knap lullig als morgen de visite een stuk taart komt eten... Waarschijnlijk is hij morgen als een plumpudding in elkaar gezakt...