Onderwerp: Welke botercreme hoort waar? En nog wat vraagjes...
Morgen ga ik een taartje (af)maken voor mijn schoonvader. Een zoetekauw en chocoladeliefhebber. Dus had ik het volgende bedacht:
Een flinke laag chocomousse (Mona chocodreams).
Een laag bebogeen + hagelslag.
Afsmeren met 1 op 1 botercreme met saromapoeder (chocolade) erdoor.
Vraag 1: lijkt jullie dat iets?
Vraag 2: afsmeren doe je met 1:1 botercreme, maar als je botercreme ín de taart doet, welk recept gebruik je dan. Of zou je de botercreme zoals ik hem nu maak met saromapoeder ook prima in een taart kunnen doen.
Vraag 3: ik heb één keer eerder bebogeen in een taart gedaan, maar vond dit erg moeilijk te smeren. Hoe doen jullie dat?
Vraag 4 heeft hier verder weinig mee te maken, maarreh... hoe vul je cupcakes? Gaatje boren? Inspuiten? Hoe werkt dat? haha
Hoor het graag!
Groetjes,
taartentessa