1

Onderwerp: Stapelen met chocosticks

Maar welke gebruiken jullie .
ik heb ze vandaag bij a-h gezien maar vind die zo klein van de euroshopper of hoort dat.

Groetjes joke

2

Re: Stapelen met chocosticks

Ik zou het niet gebruiken. Ik heb ooit eens kitkat gebruikt, maar die werden niet lekker en erg zacht. Ik gebruik sindsdien alleen de dowels en maisprikkers, om zeker te weten dat het niet kan inzakken.

3

Re: Stapelen met chocosticks

Ik gebruik alleen chocosticks als het meptaartje (klein dus) op de taart verwerkt wordt. Verder Wilton dowels of maisprikkers (afhankelijk van de grootte van de taart)

Verdwalen in zoetigheid
www.hettaartenbos.nl voor al uw zoete creaties

4

Re: Stapelen met chocosticks

Ik gebruik ook alleen (houten) dowels..... Chocosticks kunnen zacht worden en dan zakt de taart in...

Re: Stapelen met chocosticks

Ik gebruik, ben een beginner, rietjes. Ik stop ze in de taart en knip ze iets korter dan de hoogte van de taart.

Bakken is mijn passie!!!

6

Re: Stapelen met chocosticks

Ik gebruik al jaren chocosticks in stapeltaarten van max. 2-hoog . Bij 3-hoog doe ik in de onderste Wilton dowels en in de 2e chocosticks , bij 4-hoog dowels in laag 1 en 2 , de rest weer chocosticks . Geen probleemen hoor maar ja , de meningen zijn ook hierover weer verdeeld .

Carpe Diem !

7

Re: Stapelen met chocosticks

Ik gebruik, net als Monique, de chocosticks ook alleen bij een 2-laagse stapeltaart, ik doe er 5 in de onderste laag.
De meeste taarten die ik maak zijn met vulling die ook in de koelkast bewaard moet worden, de sticks (AH) hebben dan geen tijd om zacht te worden.

Heb jij je al aangemeld als vrijwilliger voor Icing Smiles?? We are baking a difference!!  Voor meer info kijk op
icing smiles