Onderwerp: 2 vraagjes over boltaart
Hoihoi!
Ik ben van plan een boltaart te gaan maken (mijn allereerste taart, spannend!). Ik wil de repentechniek gaan toepassen. Nou had ik twee vraagjes.
1. Ik heb de taart zaterdag nodig, ik bak nu (woensdag) het kapsel en wil hem morgen in het bolletje doen, om vrijdag te decoreren.
Nu had ik iets gelezen over dat de taart steviger/lekkerder/beter wordt van invriezen. Moet ik het kapsel invriezen, of het bolletje waar al vulling en alles in zit? (De vulling wordt - zie vraag 2 - bbr of bc en jam)
2. De taart is voor mijn tante en die is gek op bbr, maar zou dat stevig genoeg zijn om de boltaart heel te houden of denken jullie dat ik bc moet gebruiken? Dat vindt ze ook lekker, maar als het lukt zou ik graag bbr gebruiken (ik heb zo'n zakje van Dr. Oetker gekocht).
Alvast bedankt!!
Groetjes, Zoetegeit