Onderwerp: hulp nodig bij mijn cake pops
Hoi, hoi,
Ik vraag me af wat ik fout doe bij het maken van cake pops. Ik heb een cake van biscuit gemaakt. Die gekruimelt en er glazuur bij gedaan. De bolletjes in de vriezer gezet.
Helaas vielen de bolletjes van de stokjes af en kreeg ik de candy melts niet vloeibaar genoeg om de bolletjes er in te dopen.
Ik las op het forum al wat dingen over cake pops, maar weet niet of ik het goed begrepen heb. Kan je ipv glazuur (en is glazuur uberhaupt wel goed...) ook chocolade pasta gebruiken? Wat voor hoeveelheden moet ik gebruiken?
Hoe krijg ik de candy melts goed dun? En moet ik er iets aan toe voegen om het vloeibaar te krijgen?
Wie heeft er tips voor me??
Alvast bedankt
Groetjes,
Roos
Je zult wellicht wel iets meer nodig hebben dan cake, maar er zijn er zat die ze maken van kapsels die nog over zijn, of stukken die ze hebben afgesneden. De biscuit is niet meer zo luchtig op het moment dat je je roomkaas of botercreme er door hebt gekneed )
)