1 Laatst bewerkt door spidygirl (13-08-2011 06:32)

Onderwerp: gebaksglazuur

:) hallo allemaal
ik ben een beetje zoekende naar chocolade /glazuur die wel een mooi dun laagje over je cakepops en cupcakes maakt
als ik bv een toef op de cupcake heb wil ik daar een dun laagje chocolade omheen
ik heb nu candy melts en callebaut smelt chocolade gebruikt en dat vind ik persoonlijk nog vrij dik( ook na het verdunnen met cacaoboter)
fondant glazuur is veel te zoet.
nu heb ik op internet gebaks glazuur van callebaut chocolade gezien. de chocolade van callebaut is wel super lekker
heeft iemand hier al eens mee gewerkt.
ik hoor het graag :)

wil je meer van mijn creaties zien?  neem dan eens een kijkje op facebook:   https://www.facebook.com/dezoetesensatie

2

Re: gebaksglazuur

hallo allemaal

is er iemand die ooit de gebaksglazuur van callebaut heeft gebruikt?
ik wil graag weten wat jullie ervan vonden?

alvast bedankt

wil je meer van mijn creaties zien?  neem dan eens een kijkje op facebook:   https://www.facebook.com/dezoetesensatie

3

Re: gebaksglazuur

nee  daar heb ik nog nooit mee gewerkt maar om een mooi laagje op je cc te krijgen kun je ze ook dopen in fondantglazuur

deze bedoel ik : http://www.deleukstetaartenshop.nl/mars … -4841.html

4

Re: gebaksglazuur

haihai
bedankt voor je tip, maar de fondant glazuur vind ik persoonlijk veel te zoet.
groetjes uit het regenachtige egmond

wil je meer van mijn creaties zien?  neem dan eens een kijkje op facebook:   https://www.facebook.com/dezoetesensatie

5

Re: gebaksglazuur

is er niemand die de callebaut gebaksglazuur ooit heeft gebruikt???

wil je meer van mijn creaties zien?  neem dan eens een kijkje op facebook:   https://www.facebook.com/dezoetesensatie

6

Re: gebaksglazuur

Ik ben met toeval achter gekomen door gewone poedersuiker met water aanlengen + 2 eetlepels "saroma" (Kies smaak die je lekker vind) te mengen een mooie dunne lichtgekleurde glazuur met smaakje krijgt! Ik had aardbeiensmaak genomen en vond het erg lekker!
http://www.google.nl/search?q=saroma+pu … d=0CCMQsAQ

Greetz Miranda