Onderwerp: Hoeveel crisco door fondant ?
Hoi iedereen !!!
Vandaag is mijn pakketje met taartspullen gearriveerd met ook een pot crisco erin Maar hoeveel moet je daarvan eigenlijk door je fondant doen ?
Groetjes Tjanie
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » Hoeveel crisco door fondant ?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Hoi iedereen !!!
Vandaag is mijn pakketje met taartspullen gearriveerd met ook een pot crisco erin Maar hoeveel moet je daarvan eigenlijk door je fondant doen ?
Groetjes Tjanie
Gewoon op gevoel. Het is geen vereiste he, dat er crisco door je fondant heen hoeft om er mee te werken....
Meestal vet ik mijn handen er een beetje mee in en kneed dan de fondant
Niks
Tenzij je de sugargun gebruikt.... Maar die heb ik vandaag weggegeven
oh en mijn sugergun zat vandaag bij mn pakketje
Maar ik bedoel hoeveel doe je er ongeveer door om scheuren te voorkomen...
Dat merk je wel tijdens het kneden. Het is bijvoorbeeld ook afhankelijk van het weer en hoe droog de fondant is. Als het tijdens het kneden lekker soepel is en niet scheurt tijdens het uitrollen is het goed.
Ik bewaar ook altijd mijn restjes fondant, om ze later weet te gebruiken als ik iets moet boetseren ofzo. Dan kan het weleens wat droger zijn dan nieuw uit de verpakking.
Oke Bedankt voor alle tips
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » Hoeveel crisco door fondant ?
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.