Onderwerp: cake beslag
Hallo allemaal,
Voor de 1e verjaardag van onze zoon wil ik mijn eerste taart gaan bakken en decoreren. Dit wordt een hele uitdaging. Ik zit al avonden deze site af te neuzen. Wat een geweldige dingen maken jullie. Alle faq's heb ik uitgeprint en ook veel tips uit het forum. Nu heb ik nog een paar vraagjes. Op het forum heb ik het juiste antwoorden niet kunnen vinden.
Vandaag is mijn cakepan van wilton, 25 cm doorsnede (10 inch, 3,5 liter) binnengekomen. Nu wil ik als kapsel een cake maken. Ik heb op de site het 1:1:1:1 recept gevonden.
(1 liter= 3 eieren(m), 150 gr boter, 150 gr zelfrijzendbakmeel, 150 gr suiker)
Klopt het dat ik voor 3,5 liter alles met 3,5 moet vermenigvuldigen? Het lijkt mij zo veel.
Wat is precies de baktijd die ik aan moet houden voor deze grote?
Welke boter gebruiken jullie?
Gebruiken jullie basterdsuiker of gewone suiker?
Bedankt alvast voor de reacties. Misschien zijn het een beetje domme vragen maar ik ben echt een leek op dit gebied maar het lijkt mij zo gaaf om het te doen.