1

Onderwerp: Dust vlekkerig uit de koelkast?

Hallo,
ik wil een gedeeltje van mijn taart (een rond stuk bovenop  in het midden) dusten. Ik heb nog nooit een groot oppervlak gedust en vroeg me nu opeens af of dat niet vlekkerig wordt als je de taart uit de koeling haalt (slagroomvulling...) en de taart wat gaat zweten...

Life is what you bake it.

Re: Dust vlekkerig uit de koelkast?

Niemand  :s ?

Life is what you bake it.

3

Re: Dust vlekkerig uit de koelkast?

:) Ik dust meestal meteen als ik hem uit de koelkast haal, eenmaal gedust gaat het meestal niet meer vlekken. Als de fondant al nat is is het lastiger om de dust egaal te krijgen.
Succes!

4

Re: Dust vlekkerig uit de koelkast?

:) Ik dust meestal meteen als ik hem uit de koelkast haal, eenmaal gedust gaat het meestal niet meer vlekken. Als de fondant al nat is is het lastiger om de dust egaal te krijgen.
Succes!

5

Re: Dust vlekkerig uit de koelkast?

Oeps twee keer..!

6

Re: Dust vlekkerig uit de koelkast?

Zo lang je er niet aan zit gaat het goed, de taart 1 uur voor opdienen uit de koelkast halen en met het deksel van de doos open op temperatuur laten komen.

Wil je me volgen op Facebook, like dan https://www.facebook.com/zoetzwolle
Groetjes Annemarie

Re: Dust vlekkerig uit de koelkast?

Ok, want met dit weer zal de taart zeker gaan zweten als ik 'm uit de koeling haal. Ik zet 'm meestal zonder doos in de koeling. Is 't beter om 'm gedust in een doos in de koeling te bewaren?

Life is what you bake it.

8

Re: Dust vlekkerig uit de koelkast?

Ik bewaar ze altijd in een kartonnendoos. Bij mij zweten ze eigenlijk ook nooit. Ik vind het ook schoner in een doos.

Wil je me volgen op Facebook, like dan https://www.facebook.com/zoetzwolle
Groetjes Annemarie