Onderwerp: rolfondant wit vanille/roomsmaak van bouwhuis
Heeft iemand ervaring met deze rolfondant? Ze zitten in dozen van 5 kg.
Ik haal daar normaal de emmers van bakels en kreeg de laatste keer een portie van deze fondant mee.
Ik had een stukje zo geproeft maar vond deze wat minder lekker dan de bakels. Niet vies ofzo, maar de structuur was ook heel anders.
Gister een taartje mee bekleed en hij werkte wel erg fijn vond ik. Heb bij bakels vaak van die haarscheurtjes bovenop de randen maar bij deze had ik dat niet, was veel elastischer vond ik.
Had het taartje rondgedeelt aan de buren (zitten bij mooi weer vaak met z'n allen voor buiten, erg gezellig) en hun eerlijke mening gevraagt. Iedereen vond het lekker en ikzelf vond de smaakervaring ook wel anders dan toen ik zo een stukje proefde.
Nou zit ik dus te denken om voortaan deze fondant te gaan gebruiken, maar ik vroeg me af hoe deze met boetseren is, lees wel eens dat daar wel aardig verschil in zit met de merken.
Ik heb niks meer over (de rand die ik had afgesneden zat onder de chocola dus heb ik weggekiepert) dus kan het niet testen.
Heel verhaal voor een simpele vraag maar hoop dat iemand me meer kan vertellen